TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Siun sotessa on haettavana 25.8.2019 mennessä LÄHIHOITAJAN sijaisuus

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia lähihoitajan ihmisläheisessä tehtävässä Kiteen kotihoidossa. Sijaisuus on ajalle 2.9.-29.9.2019. Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jolloin haku päätetään.

Lähihoitajana toimit monipuolisesti kehittäen itseäsi ja kotihoidon työtä. Kotihoidossa teemme arvokasta ja laadukasta yhteistyötä omaisten sekä erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä. 

Kelpoisuutena sijaisuuteen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävä täytetään 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan ja siinä on koeaika.

Kysy lisätietoja Leena Laurikainen p. 013 3306340 tai Sanna Westman-Rossi p. 013 330 4216.

Jätä hakemus sähköisesti

Joensuussa 15.8.2019

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: