TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 11.6.2020 mennessä LÄHIHOITAJAN sijaisuus

Tarjoamme mahdollisuuden toimia lähihoitajan ihmisläheisessä tehtävässä Kiteen kotihoidossa. Lähihoitajana toimit monipuolisesti kehittäen itseäsi ja kotihoidon työtä. Kotihoidossa teemme arvokasta ja laadukasta yhteistyötä omaisten sekä erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä. 

Sijaisuus on ajalle 29.6.-31.5.2021. Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, jolloin haku päätetään. 

Kelpoisuusehtona sijaisuuksiin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävässä on koeaika.

Kysy lisätietoja palveluesimies Heidi Puruskainen p. 013 330 6340 tai rekry@siunsote.fi 

Jätä hakemus sähköisesti

Joensuussa 1.6.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Osaamisalue: