Wirestaff Oy

Tarjoilija Hook Jyväskylä Kesätöihin

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 07.02.2023, 9:00
  • Suljettu 05.03.2023, 23:59

Tarjoilija Hook Jyväskylä Kesätöihin

Haemme reippaita, iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä tarjoilijoita ja food runnereita suosittuun siipiravintolaan kesän sesonkiin!

Hook on tunnettu maukkaista ruuistaan, hyvästä tunnelmastaan sekä urheilutarjonnasta. Asiakkaille on päivän selvää, että jääkiekon SM-liiga ja muut tärkeät tapahtumat näkyvät aina Hookin screeneiltä, joten urheilutarjonnasta tullaankin usein nauttimaan siipien, ribsien ja burgerien äärellä.

Tarjoilijan tehtävässä kannat kortesi kekoon asiakkaiden onnistuneessa illassa. Etsimme tehtävään iloista ja reipasta tyyppiä, jolta hymy ei hyydy kiireen keskellä. Aikaisempi kokemus tarjoilijan tehtävistä katsotaan isoksi eduksi työpaikkaa täytettäessä.

Food runnerina viet ruokia pöytiin ja blokkaat astioita. Omaat reippaan asenteen työntekoa kohtaan ja jaksat hymyillä kiireenkin keskellä. Tämä on loistava tilaisuus päästä työskentelemään suositussa ravintolassa vaikka ensimmäistä kertaa!

Molemmissa tehtävissä odotetaan tiimipelaajan taitoja ja reipasta asiakaspalveluhenkisyyttä! Tunteja on tarjolla vaihtelevasti kiireen mukaan. Innokkaat tekijät saavat halutessaan jatkaa extrana myös syksyllä.

Työt alkavat toiveiden mukaan kevään aikana.

Täytä nopea hakemus alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/9990199

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

040 547 1719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

Osaamisalue:

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.