TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 14.6.2020 mennessä LÄHIHOITAJAN sijaisuus

Tule tekemään merkityksellistä vanhustyötä Kyrölän hoivakotiin Nurmekseen! Haemme lähihoitajaa ajalle 8.6.-27.9.2020. Sijaisuus voi alkaa tarvittaessa myös myöhemmin. Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, jolloin haku päätetään.

Kyrölän hoivakodissa asuu 75 asukasta Tyynelän, Vienolan, Rauhalan, Pirttimäen ja Ainolan osastoilla. Suuri osa asukkaistamme on muistisairaita, joille tarjoamme ihmisläheistä hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Lisäksi tarjoamme lyhytaikaista hoitoa Floridan osastolla 17 asiakkaalle. Kyrölän hoivakoti sijaitsee luonnonläheisellä paikalla Nurmeksen keskustan tuntumassa. Hoivakoti on rakennettu 1980-luvulla ja sen tiloja on remontoitu 2011 nykyaikaisemmiksi. 

Henkilökuntamme odottaa uutta työkaveria tekijöiden joukkoon! Haluamme kehittää toimintaamme niin, että asukkaamme voisivat entistä paremmin ja toisaalta myös työyhteisömme ilmapiirissä olisi aina mukava tehdä töitä. Tarjoamme merkityksellisen työtehtävän lisäksi mukavat työkaverit, jotka sitoutuvat perehdyttämään sinut palveluesimiehen ohella tehtävääsi hyvin. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Luemme eduksi kokemuksen vanhustyöstä, Mediatri-potilastietojärjestelmän tuntemuksen, kehittämismyönteisyyden ja positiivisen elämänasenteen! 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. 

Sijaisuus täytetään sopimuksen mukaan. Työtehtävässä on  koeaika. 

Kysy lisätietoja palveluesimies Anne Nurmikanta anne.nurmikanta@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 2.6.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

 

Osaamisalue: