Suomen Pankki

Korkeakouluharjoittelija arkistotoimen tehtäviin

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 12.12.2022, 13:00
  • Suljettu 09.01.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Korkeakouluharjoittelija arkistotoimen tehtäviin

Korkeakouluharjoittelija arkistotoimen tehtäviin

Elämäsi harjoittelupaikka

Meillä saat tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, haastaa ajatuksillasi ja ideoillasi. Arvostamme hyvää tasapainoa työn ja muun elämän välillä. Meillä nämä eivät ole vain sanahelinää vaan sitä aitoa arjen tekemistä. Vaikka olemme vakaa, emme suinkaan ole vakavia. Se, että olemme ylpeitä pankkilaisuudestamme, ei ole salaisuus.

Etsimme nyt johdon sihteeristön viestintäyksikköön sinua,

KORKEAKOULUHARJOITTELIJA

Pääset tulevassa työssäsi tekemään Suomen Pankin numismaattisen kokoelman järjestämis- ja luettelointitehtäviä sekä päätearkiston hoitoon ja asiakirjahallintaan liittyviä muita tehtäviä.

Harjoittelu kokoelmatehtävissä alkaa sopimuksen mukaan alkuvuonna 2023 ja kestää enintään neljä kuukautta. Virkasuhde on määräaikainen. Korkeakouluharjoittelijan palkka on 1500 euroa/kk. Palkan lisäksi harjoittelijan käytössä on ravintoetu.

Harjoittelun jälkeen on mahdollisuus jatkaa asiakirjahallinnon palveluiden kesälomasijaisena kolmen kuukauden ajan. Tästä syystä katsomme eduksi myös asiakirjahallinnan alan aikaisemman työkokemuksen sekä hyvät sähköisen asianhallintajärjestelmän soveltamisen valmiudet. Kesälomasijaisen palkka on noin 2100 euroa ja lisäksi kesätyöntekijällä on käytössään ravintoetu.

Harjoittelun aikana sinulla on aito mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja saada kokemusta arkistotoimen ja asiakirjahallinnon käytännön työstä. Tarjoamme harjoittelijoillemme kattavan perehdytyksen organisaatioon ja työtehtäviin sekä kannustavat ja tukea antavat kollegat. Pankki tarjoaa kiinnostavan työympäristön ja näköalapaikan Euroopan keskuspankkijärjestelmään.

Mitä voit odottaa meiltä? 

  • Monipuolista ja haastavaa tehtäväkokonaisuutta
  • Kansainvälisen toimintaympäristön
  • Työn ja vapaa-ajan arvokasta tasapainoa
  • Vastuullista toimintaa
  • Aidosti hyvän työilmapiirin 

”Haluan kokea tekeväni hyödyllistä työtä, jolla on yhteiskunnan ja tulevaisuuden kannalta merkitystä. Haluan mahdollisuuden vaikuttaa omalla tekemiselläni ja asiantuntemuksellani koko työyhteisön lisäksi myös ympäröivää maailmaan.”

Suomen Pankin sisäinen tutkimus työn merkityksellisyydestä

Entä mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta arkistotoimen tai asiakirjahallinnon opintoja, innostusta asiakirjahallinnon tehtäviin sekä hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluvalmiutta.

Arvostamme aitoa kiinnostusta arkistotoimen/asiakirjahallinnon työtä kohtaan, historian opintoja, hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja, vastuuntuntoisuutta ja joustavuutta. Lisäksi toivomme ideoivaa asennetta omaa työtä kohtaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa rahamuseon intendentti Jaakko Koskentola puh. +358 9 183 2981 tai sähköpostitse jaakko.koskentola@bof.fi

Tiesitkö, että Suomen Pankilla on rahamuseo aivan pankin päärakennuksen läheisyydessä?

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat meille tärkeitä arvoja ja teemmekin jatkuvaa työtä monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Arvostamme jokaisen asiantuntijuutta ja toimimme yhdessä tasavertaisina. Työilmapiirimme on turvallinen ja meillä jokaisen yksilöllinen tausta ja näkökulma nähdään arvokkaana voimavarana. Kannustamme hakijoita eri taustoista hakemaan osaksi organisaatiotamme. 

Suomen Pankki on Suomen kansallinen keskuspankki ja eurojärjestelmän jäsen. Rakennamme taloudellista vakautta. Olemme yhteiskunnallisesti merkityksellisiä, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä tarjoava vakaa ja vastuullinen työnantaja. Panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvään johtamiseen. Kansainvälinen yhteistyö on arkipäiväämme. Meille henkilöstömme hyvinvointi sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino ovat tärkeitä. Arvostamme toinen toisiamme ja meillä on hyvä työilmapiiri. Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Osaamisalue: