TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme LÄHIHOITAJAA sijaisuuteen 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia lähihoitajan ihmisläheisessä tehtävässä Tohmajärven kotihoidossa. Sijaisuus on ajalle 14.12.2020 – 2.5.2021. Täytämme sijaisuuden heti sopivan henkilön löydyttyä, jolloin haku päätetään.

Lähihoitajana toimit monipuolisesti kehittäen itseäsi ja kotihoidon työtä. Kotihoidossa teemme arvokasta ja laadukasta yhteistyötä omaisten sekä erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä. 

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Kokemus lähihoitajan tehtävistä ja suoritetut lääkehoidon opinnot katsotaan eduksi. Onhan sinulla auto käytettävissäsi, se on tehtävän suorittamisen kannalta välttämätön.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Sijaisuus täytetään sopimuksen mukaan ja siinä on koeaika.

Kysy lisätietoja Satu Kainulainen 013 330 6278 tai satu.kainulainen@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti

Joensuussa 29.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

 

Osaamisalue: