Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Maalaamon ripustelija

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 23.02.2023, 15:00
  • Suljettu 02.03.2023, 0:42

Maalaamon ripustelija

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Nastolaan

MAALAAMON RIPUSTELIJAA.

Työnkuvaan kuuluu erilaiset tuotannon avustavat tehtävät, kuten maalaamossa auttaminen sekä tuotteiden ripustelu. Kaikkiin tehtäviin opastetaan ja perehdytetään hyvin.

Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei tarvita, vaan tärkeintä on reipas ja positiivinen asenne sekä halu oppia uutta. Toivomme hakijalta löytyvän hiukan kädentaitoja. Aikaisempi teollisuustyökokemus on ehdottomasti eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työ edellyttää tekijältä tavanomaisen hyvää fyysistä kuntoa. 

Työ alkaa mahdollisimman pian ja töitä on kesään asti. Töitä tehdään 3-vuorossa. Tarvitset oman auton työpaikalle kulkemiseen. 

Tarjoamme täydet viikkotyötunnit mukavassa työporukassa, yksityisen työterveyshuollon sekä Smartum -liikuntaedun.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen pikaisesti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit myös olla suoraan yhteydessä Johanna Kauppiseen p. 0407288728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi