RTK-Palvelu Oy

Siivoojia Kajaaniin

  • Sijainti Kajaani
  • Julkaistu 23.01.2024, 14:00
  • Suljettu 24.02.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Siivoojia Kajaaniin

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja tarkkaotteinen siivousalan osaaja, joka on kiinnostunut kehittämään osaamistaan tai jo näyttänyt kyntensä vaativampien peruspesukohteiden parissa? Voit olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme nyt siivouksen tiimiimme PORRASSIIVOOJIA Kajaaniin!

Tehtävänkuva ja odotukset

Osana siivouksen tiimiämme tulet osaltasi vastaamaan asiakaskohteissamme tehtävien porrassiivousten ja ylläpitosiivousten toteutuksista yhdessä esimiestemme sekä ammattimaisen peruspesutiimimme kanssa.

Siivoustyössä jokainen työpäivä on erilainen ja tehtävissä menestyminen edellyttää joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä valmiutta työskennellä itsenäisesti.

Hakijan eduksi luetaan aiempi kokemus porrassiivouksista, mutta voit olla myös siivousalan erilaisissa tehtävissä kokemusta kerryttänyt ja kehityshaluinen tekijä. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys ja ammattimaisen tiimin tuki. 

Työtehtävien suorittamiseen ei edellytetä ajokorttia, mutta huomioithan, että kohteet sijaitsevat toisistaan erillään. Olisi hienoa, jos tulet hyvin toimeen suomen kielellä.

 

Tarjoamme

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK:n urapolut antavat henkilöstölle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua työn ohessa ja motivoituneella tekijällä on mahdollisuus edetä tehtävissään – pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Lue lisää uratarinoistamme www.rtkpalvelu.fi/tarinat/#uratarinat

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana ja töiden aloitus on sopimuksen mukaan. Työaika tehtävissä on kokoaikainen, työaika on arkisin klo 7-15. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan, aiempi kokemus- ja koulutustaustasi huomioiden. Työsuhteessa sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

 

Jos koet hyvän työyhteisön olevan sinulle merkityksellinen, viihdyt meillä varmasti! 

Lisätietoja tehtävästä saat Palveluesimies Anu Heikkiseltä, anu.heikkinen@rtkpalvelu.fi.  Lähetä hakemuksesi tai vinkkaa kaverille, toimi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana! (Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.)

 

RTK-Palvelu Oy
RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen monialayhtiö jo 50 vuoden kokemuksella. Yhtiön 3000 ammattilaista antaa asiakkailleen päivittäin mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Olemme aidosti ylpeitä liiketoimintamme jalommasta tarkoituksesta, jonka myötä olemme omistajamme kautta jo vuosikymmenten ajan tukeneet lasten ja nuorten urheilua ja hyvinvointia valtakunnallisesti.

Osaamisalue:

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön!

RTK-Palvelu - Työpaikkoja elämäntilanteesi mukaan.