Metsähallitus

Viestintäasiantuntija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 05.03.2024, 14:00
  • Suljettu 25.03.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Viestintäasiantuntija

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!  

Tule mukaan torjumaan luontokatoa viestinnän keinoin!  Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen viestinnänasiantuntijaa. Aloitus tehtävässä 13.5 tai sopimuksen mukaan.

Teet ja suunnittelet luonnon monimuotoisuutta edistävän ja luontokatoa torjuvan Priodiversity LIFE -hankkeen viestintää. Olet myös mukana tekemässä Metsähallituksen Luontopalvelujen ajankohtaisviestintää muista luonnonsuojeluun ja retkeilyyn liittyvistä aiheista.
 
Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, jossa pääset ideoimaan ja toteuttamaan monipuolisia viestinnän tehtäviä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä viestijöiden, asiantuntijoiden ja hankekumppanien kanssa. 

Olet taitava kirjoittaja ja teet kiinnostavia tekstejä erilaisille kohderyhmille sekä sinulla on pelisilmää hoitaa vuorovaikutusta rakentavalla otteella. Tiedät, millainen sisältö toimii somessa. Osaat ajatella vaikeitakin asioita lyhytvideoiksi, tehdä ja toteuttaa yleisöä sitouttavaa sisältöä sekä olet valmis heittäytymään itsekin kameran eteen. Seuraat myös aktiivisesti viestinnän alan trendejä ja olet kiinnostunut työsi kehittämisestä. 

Odotamme sinulta

  • viestinnän korkeakoulututkinto ja vähintään muutaman vuoden kokemus viestinnän töistä 
  • kokemusta mediaviestinnästä ja erilaisten sisältöjen tuottamisesta sosiaalisen median kanaviin
  • projektinhallinnan taitoja, tavoitteellista ja järjestelmällistä työskentelytapaa
  • erinomaista suomen kielen sekä hyvää englannin suullista ja kirjallista taitoa
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä 

Priodiversity LIFE on 50 miljoonan euron rahoituksellaan Suomen kaikkien aikojen suurin luontokatoa torjuva EU-hanke. Hankkeen toimintatapoja ovat muun muassa maakunnalliset luonnon monimuotoisuusohjelmat sekä ennallistaminen laajoina ja vaikuttavina kokonaisuuksina. Tavoitteena on myös löytää uusia rahoitusmuotoja luontokadon torjuntaan. Hankkeessa tehdään laajasti yhteistyötä ja mukana on 18 kumppania.  

Viestintäasiantuntijan palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Tehtävän toimipaikka on Pasila, Helsinki tai sovittavissa johonkin muuhun Metsähallituksen keskeisistä toimipisteistä (esim. Turku, Jyväskylä, Kuopio, Oulu).  Työskentelemme joustavasti monityöpaikkamallilla lähi- ja etätyön yhdistäen. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.3.2024 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

 Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Outi Ala-Härkönen ti 12.3. klo 13-14 ja ke 20.3. klo 13-14, puh. 040 5173693.

 

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi