TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Pohjois-Karjan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveyden-huollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Siun sotessa on haettavana 8.9.2019 mennessä LÄHIHOITAJAN sijaisuus, Valtimon kotihoito

Haemme lähihoitajaa Valtimon kotihoitoon, sijaisuus alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.10.2019 saakka. Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, jolloin haku päätetään.

Tarjoamme sinulle työtä kehittämismyönteisessä ja positiivisiin voimavaroihin uskovassa työyhteisössä. 

Haemme joukkoomme juuri sinua, joka tunnet vetoa työskennellä ikäihmisten kanssa. Kotihoidossa teemme arvokasta ja laadukasta yhteistyötä omaisten sekä erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä. Kotihoidossa työskentelyyn tarvitaan rohkeutta, kekseliäisyyttä ja oma-aloitteisuutta, koska jokainen päivä on erilainen ja haasteita riittää ratkaistavaksi päivittäin. Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. 

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotus-suojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Kysy lisätietoja rekrytoinnin palveluesimies Eeva Nykänen eeva.nykanen@siunsote.fi

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 22.8.2019

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 

Osaamisalue: