TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 15.12.2020 mennessä LÄHIHOITAJAN tehtävä.

Tule tekemään merkityksellistä vanhustyötä Pihlajakotiin Heinävedelle! 

Tehtäviisi kuuluvat lähihoitajan työtehtävät tehostetun asumispalvelun yksikössä, ja tarvittaessa myös asumispalveluyksikkö Lehmuskodissa.

Haemme joukkoomme juuri Sinua, joka tunnet vetoa työskennellä ikäihmisten kanssa. Olet aktiivinen ja joustava ammattilainen. Toimit kuntouttavalla työotteella. Sinulla on valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn, avointa asennetta ja halukkuutta kehittää työtä ja työyhteisöä asumispalveluissa. Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työyhteisötaitoja. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävä täytetään 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan sen jälkeen. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja antaa palveluesimies Petri Suomalainen p.  013 330 6173, petri.suomalainen@siunsote.fi.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 1.12.2020.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Osaamisalue: