S.G.Nieminen Oy

S.G. Nieminen Oy Tuotepäällikkö

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 12.04.2024, 15:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

S.G. Nieminen Oy Tuotepäällikkö

Suomalaisten viljelijöiden, viherrakentajien ja jälleenmyyjien luottokumppani S.G. Nieminen Oy hakee Vantaan Koivuhakaan, vakituiseen työsuhteeseen

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan avomaavihannessiementen ja -taimien, herneen siementen sekä istukassipuleiden myynnistä asiakkaillemme. Tärkeä osa työnkuvaasi on myös asiakaslähtöisen tuotevalikoiman kehittäminen ja sopivien lajikkeiden etsiminen asiakkaan tarpeisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYT PARHAITEN KUN:

  • olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen
  • olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn
  • sinulla on kyky ja kiinnostus laajentaa omaa osaamistasi
  • tunnet maatalous- ja puutarhakauppaa, erityisesti avomaavihannesviljelyä
  • viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen hallinta on eduksi
  • sinulla on soveltuva puutarha-alan tai maatalousalan koulutus (agronomi, agrologi, hortonomi)

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Meillä saat mielenkiintoisen työn, jonka haasteet antavat mahdollisuuden kehittää myös omaa osaamista vakavaraisessa ja voimakkaasti kehittyvässä konsernissamme. Pääset työskentelemään maailman johtavien ja korkealaatuisten tuotteiden parissa. Työssä viihtymistäsi tukevat myös konsernimme hyvät työsuhde-edut, joustavat etätyömahdollisuudet, ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä modernit ja työtä tukevat järjestelmät.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi meille pikimmiten, kuitenkin viimeistään 30.4.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotepäällikkö Mikko Koski p. 050 328 7900.

S.G. Nieminen Oy on jo 91 vuotta toiminut suomalaisten viljelijöiden, viherrakentajien ja jälleenmyyjien luottokumppani. Vahvan ammattitaitomme perustana on pitkät perinteet sekä kokemuksen ja viimeisimmän tiedon tuoma osaaminen. Edustamamme kansainväliset huippumerkit sekä tiivis yhteistyömme Euroopan johtavien kasvinjalostajien kanssa takaa sen, että pystymme täyttämään kehittyvän maatalouden ja teollisuuden, sekä ympäristönhoidon vaativimmatkin tarpeet. S.G. Nieminen on osa SGN Groupia.  

SGN Group on 1933 perustettu, suomalainen, perheomisteinen monialayhtiö, jonka liiketoiminta-alueisiin kuuluvat maatalous- ja puutarhakauppa, vapaa-ajan laitteet, lumen ja jäänteon laitteet ja palvelut, urheilukauppa sekä kuluttajatuotteet. SGN Groupin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 109 milj. € ja sen palveluksessa on noin 110 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa. 

www.sgnieminen.fi

www.sgn.fi

Osaamisalue: ,