TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Nurmes on viihtyisä ihmisenkokoinen kotikaupunki. Kulttuurit ja elinkeinot kohtaavat Nurmeksessa toimivalla ja rikkaalla tavalla. Arkielämämme on sujuvaa, eikä meillä tarvitse jonottaa aamuruuhkassa. Meillä voit panostaa elämänlaatuun. Peruspalvelumme ovat hyvässä kunnossa ja kaunis luonto ja hyvät harrastusmahdollisuudet lisäävät viihtyvyyttä. Meillä asut lähellä luontoa.

Nurmeksen kaupunki tervehtii paikkakunnalle muuttavia tervetulokirjeellä ja paikallislehti Ylä-Karjalan lahjatilauksella. Muuttajana pääset myös herkuttelemaan paikallisilla leipomoherkuilla. Nurmes on viihtyisä ja turvallinen kunta, jossa kaikilla asukkailla ja sinne muuttavilla on mahdollisuus saada laadukas, edullinen ja elämäntilanteeseensa sopiva asunto, eri puolella kaupunkia olevilla kerros- ja pientalo-alueilla, veden äärellä tai vaikkapa leppoisasti maaseudulla.

Siun sotessa on haettavana 1.9.2019 mennessä LÄHIHOITAJAN tehtävä, Nurmes-Valtimo

Ikäihmisten toimialueen tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset palvelut ikäihmisille. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia lähihoitajan ihmisläheisessä tehtävässä Nurmes-Valtimon kotihoidossa. 

Haemme joukkoomme juuri sinua, joka tunnet vetoa työskennellä ikäihmisten kanssa. Lähihoitajana toimit monipuolisesti kehittäen itseäsi ja kotihoidon työtä. Lähihoitajan tehtävä ensisijainen sijoituspaikka on Nurmes. Kotihoidossa teemme arvokasta ja laadukasta yhteistyötä omaisten sekä erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä. Kotihoidossa työskentelyyn tarvitaan rohkeutta, kekseliäisyyttä ja oma-aloitteisuutta, koska jokainen päivä on erilainen ja haasteita riittää ratkaistavaksi päivittäin. Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, innovatiivista kykyä kehittää toimintoja, aktiivista- ja kuntouttavaa työotetta. Kotihoidossa lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä. 

Kelpoisuutena tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Kokemus lähihoitajan tehtävistä ja suoritetut lääkehoidon opinnot katsotaan eduksi. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävissä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Kysy lisätietoja palveluesimies Anne-Mari Salakari, p. 013 330 6409, anne-mari.salakari@siunsote.fi  ja palveluvastaava Arja Kurkivuori-Kejonen, p. 013 330 6644, arja.kurkivuori-kejonen@siunsote.fi.

Jätä hakemus sähköisesti

Joensuussa 19.8.2019

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: