TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Järjestelemme syksyllä hallintopalvelujen organisaatiota tulevaisuuden tarpeita huomioiden, ja tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 31.8.2019 mennessä LAKIMIEHEN virka

Siun sote hakee palvelukseensa lakimiestä. Lakimies työskentelee hallintojohtajan alaisuudessa.

Lakimiehen tehtäviin kuuluvat oikeudellisen neuvonnan ja asiantuntemuksen antaminen Siun soten toimialueille sekä kuntayhtymän hallintopäällikön tehtävät, joista keskeisimmät ovat yhtymähallituksen ja -valtuuston valmistelu- ja toimeenpanotehtävät. Muu tehtäväsisältö määräytyy henkilön osaamisen ja hallintopalvelujen muiden tehtäväjärjestelyjen etenemisen myötä. Tarvittaessa lakimies edustaa kuntayhtymää tuomioistuimessa.

Kelpoisuusehtona on tuomarin virkaan kelpoisuuden antava tutkinto. Arvostamme suoritettua tuomioistuinharjoittelua ja kokemusta asianajotehtävistä tai niiden avustamisesta sekä kunnallishallinnon lainsäädännön ja sopimusoikeuden perusteiden tuntemusta.

Viran palkkaus määräytyy kuntayhtymän palkkausrakenteen mukaisesti (päällikkötaso), mutta hakijat voivat myös esittää palkkatoiveen. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virka täytetään sopimuksen mukaan.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Kysy lisätietoja hallintojohtaja Ilkka Naukkarinen p.013 330 4503 tai toimitusjohtaja Ilkka Pirskanen p. 013 330 4500.

Virkaa haetaan sähköisesti.

Joensuussa 13.8.2019

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: ,