TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 17.6.2018 mennessä LASTENTAUTIEN ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN virka

Tervetuloa iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Joensuun keskussairaalapalvelujen konservatiivisella palvelualueella lastenkeskuksessa on haettavana erikoistuvan lääkärin virka, lastentaudit. Lastenkeskukseen kuuluvat sekä lastentaudit että -neurologia. Lastentaudeilla työskentelee ylilääkäri (lasten allergologi), kaksi apulaisylilääkäriä (neonatologi ja tuleva gastroenterologi) ja 6 erikoislääkäriä (mm. valmistuva endokrinologi). Lisäksi erikoistuvia lääkäreitä työskentelee 3-5 henkilöä lastenkeskuksessa. Lastenneurologialla työskentelee ylilääkäri, erikoislääkäri sekä erikoistuva lääkäri. Uudet lastenkeskuksen tilat sairaalan J2-laajennukseen valmistuvat vuoden 2020 alussa. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala.

Erikoistuvat lääkärit perehdytetään hyvin ja he työskentelevät erikoislääkärien kiinteässä ohjauksessa. Ilmoita hakemuksessa, mihin yliopistoon sinut on hyväksytty lastentautien erikoislääkärin koulutusohjelmaan ja kuinka paljon vielä tarvitset työkokemusta erikoistumispalveluihin. Myös osa-aikatyö on mahdollista. Sairaala tarjoaa hyvät mahdollisuudet jatkokoulutukseen ja tieteelliseen tutkimustyöhön. Meillä on mukavat työkaverit, hyvä kollegoiden tuki, monipuolista osaamista ja tekemisen meininki. Päivystysrasitus on kohtuullinen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Eduksi katsotaan kokemus lastentautien erikoisalalla. Kielitaitovaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen ja paikallisen linjauksen mukaisesti. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Lisätietoja antavat lastenkeskuksen ylilääkäri Tiina Reijonen, 0133303768, tiina.reijonen@siunsote.fi ja apulaisylilääkäri Kirsi Kallio, 0133303178, kirsi.kallio@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Joensuussa 17.5.2018

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue:

Samankaltaisia ilmoituksia

Etkö löytänyt sopivaa ilmoitusta?

Anna potentiaalisten työnantajien löytää sinut luomalla itsellesi osaajaprofiili ilmaiseen Rekrytointi.com Osaajapankkiin. Profiilisi avulla Suomen parhaat työnantajat voivat tarjota sinulle kokemustasi ja osaamistasi vastaavia työtehtäviä.

Luo osaajaprofiili

Lähetä tämä ystävällesi