TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON! 

Siun sotessa on haettavana 27.9.2020 mennessä kaksi (2) OHJAAJAN tehtävää.

Ohjaajan tehtävät ovat Nurmeksessa Kuusikummun asumisyksikössä. Kuusikummun asumisyksikkö tarjoaa kehitysvammaisille tehostettua palveluasumista. Työhön kuuluu perushoitoa, hoivaa, avustamista ja ohjausta asiakkaiden erilaisissa elämän- ja arjentilanteissa sekä moniammatillinen yhteistyö asiakkaan lähi- ja viranomaisverkostossa. Työtä määrittelevät asiakkaan osallisuutta, itsemääräämisoikeutta ja yksilöllistä elämän suunnittelua vahvistavat käytännöt.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Eduksi luetaan työkokemus kehitysvammatyöstä sekä vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien hallinta.

Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus-, työyhteisö- ja digitaitoja sekä valmiuksia työn kehittämiseen.
Työaikamuotona on jaksotyö ja työ on kaksivuorotyötä.

Tehtävät täytetään 12.10.2020 ja 23.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksestä todetun määräajan kuluessa.   

Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja antavat: Nurmeksen palveluesimies Kirsi Karjalainen puh. 013 330 5126 kirsi.karjalainen@siunsote.fi, ajalla 3-10.9.2020 ja palvelujohtaja Jari Nevanto puh 013 330 4505 jari.nevanto@siunsote.fi

Joensuussa 3 .9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

 

Osaamisalue: