TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Pohjois-Karjan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveyden-huollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Siun sotessa on haettavana 25.8.2019 mennessä OHJAAJAN sijaisuus

Ohjaajan sijaisuus on Rastilipuntien asumisyksikössä. Aloitus sijaisuudessa on mahdollisimman pian ja sijaisuus kestää 15.9.2019 saakka. Sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jolloin haku päätetään.

Rastilipuntie on heinäkuussa 2018 Joensuun Karhunmäkeen auennut vaikeavammaisten asumispalveluyksikkö. Rastilipuntiellä työskentelee kaksi sairaanhoitajaa, yksi asumisen ohjaaja (sosionomi) sekä yhdeksän lähihoitajaa ohjaajan tehtävissä.
 
Annamme asukkaille hoitoa, hoivaa ja ohjausta arjessa. Työpäiviin kuuluu mm. suunnittelua ja organisointityötä sekä asioiden hoitamista yhdessä asukkaiden kanssa. Lisäksi meillä on paljon yhteistä toimintaa asukkaiden kanssa: juhlia, elokuvailtoja, saunailtoja, lenkkeilyä ja kaupungilla käyntiä. Jokainen päivä on erilainen ja yllätyksellinen hyvässä mielessä.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Eduksi luetaan työkokemus kehitysvammatyöstä, kommunikaatiomenetelmien osaaminen ja suoritetut vammaistyön opinnot. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. 

Tehtävä täytetään 19.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työtehtävässä on koeaika. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Kysy lisätietoja palveluesimies Jaana Sulku 013 330 5343 tai rekrytoinnin palveluesimies Sanna Westman 013 330 4216.

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 15.8.2019

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 

Osaamisalue: