Mehiläinen Oy

Sairaanhoitaja

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 14.02.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.03.2024, 23:59
  • 31.03.2024, 23:59

Sairaanhoitaja

Sairaanhoitaja, Mehiläinen Oy, Mainiokoti Kultakaari, Lahti, Lahti

Sairaanhoitaja, Mainiokoti Kultakaari, Lahti

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Kultakaareen Lahteen. Haemme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kauniiseen ja moderniin kotiimme.

Mihin tulet töihin?

Mainiokoti Kultakaari on ympärivuorokautista, laadukasta hoivaa ikääntyville tarjoava, valoisissa ja avarissa tiloissa toimiva yksikkö Lahden Launeella. Kotimme sijaitsee kauniissa maisemissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kodissamme asuu 64 asukasta ja työskentelee iloinen joukko monipuolisia ammattilaisia.

Mitä pääset tekemään?

Sairaanhoitajan työnkuva kodissamme on laaja perustyön lisäksi. Toimit lääkärin työparina asukkaidemme hoidollisissa asioissa, otat näytteitä kodissamme, toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana kotimme muulle henkilökunnalle sekä toimit yhteistyössä kotimme tiimivastaavan, geronomin ja lääkehoitovastaavan sekä yksikön esihenkilön kanssa . Tiimimme jäsenenä olet mukana kehittämässä kotimme toimintaa.

Miksi tulisit meille töihin?

Mainiokoti Kultakaaressa pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hymy huulilla. Olemme joustava työnantaja ja meillä kaikki saavat osallistua työvuorosuunnitteluun. Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Mainiokotien työtekijänä sinulla on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet

Kuka sinä olet?

Tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisesi olisi vielä kehitettävää. Työkaverisi neuvovat ja opastavat sinua mielellään työssäsi ja tiimissä tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää kiinnostuksesta ikääntyneiden kanssa toimimiseen.

Työsi on pääasiallisesti päivätyö. Autonomisella listasuunnittelulla pystyt vaikuttamaan työvuoroihisi.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta. Toimithan nopeasti, sillä näytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien, ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:
Yksikön johtaja Mia Mäntysaari
puh. 050 4477803 mia.mantysaari@mainiokodit.fi

https://mainiokodit.fi/hoivakodit/mainiokoti-kultakaari

Haethan tehtävää 31.3.2024 mennessä

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Yksikön johtaja Mia Mäntysaari
puh. 050 4477803 mia.mantysaari@mainiokodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: