TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun soten Mielenterveys- ja päihdepalveluissa on haettavana 21.9.2020 mennessä osastonhoitajan viransijaisuus ajalle 1.10.2020-31.12.2022 nykyisen viranhaltijan siirtyessä Sotekeskus- hankkeeseen. Viransijaisuus jatkuu vuoden kerrallaan, vuoden 2022 loppuun saakka, STM:n myöntäessä hankemäärärahaa kalenterivuodeksi kerrallaan.

Osastonhoitajan tehtävään kuuluu keskisen alueen psykiatrisen kuntoutuksen ja Mielenterveys- ja päihdepalvelujen puhelinpalvelun hoitohenkilökunnan lähiesimiestyö. 

Osastonhoitajantehtävässä korostuvat moniammatillinen yhteistyö, tavoitteellinen työskentelytapa sekä työyhteisö- ja muutosjohtaminen. Osastonhoitaja vastaa yksikkönsä hoitotyön laadusta, vaikuttavuudesta, osaamisen johtamisesta sekä talouden hallinnasta. 

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja moniammatillisen yhteistyön taitoja. Arvostamme kokemusta lähiesimiestyöstä ja mielenterveys- ja päihdehoitotyöstä sekä aktiivista otetta näyttöön perustuvan toiminnan johtamiseen.

Toimipiste sijaitsee Joensuussa. 

Kelpoisuutena osastonhoitajan virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhuollon ammattitehtävissä sekä ylempi korkeakoulututkinto.

Lisätietoja antaa ylihoitaja Kirsti Sainola-Rodriguez puh. 050 387 7842 tai sähköpostilla kirsti.sainola@siunsote.fi 

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Siun soten työpaikat ovat savuttomia. 

Joensuussa 31.8.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

 

Osaamisalue: