TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun Sotessa on haettavana 5.10.2020 mennessä OSASTONHOITAJAN viransijaisuus

Osastonhoitajan viransijaisuus on keskisellä alueella suun terveydenhuollossa ajalla 1.10.2020 – 31.8.2021. Työpiste sijaitsee Siilaisen terveysasemalla.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset suun terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Osastonhoitaja toimii hoitohenkilökunnan lähiesimiehenä vastaten työyksikön toiminnan ja prosessien kehittämisestä, henkilöstöjohtamisesta sekä talouden hallinnasta. 

Haemme joukkoomme haasteista innostuvaa työkaveria. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työnsä kehittämiseen. Tehtävässä tulee olla valmis liikkumaan eri yksiköiden välillä mutta myös johtamaan toimintaa etänä erilaisia viestintävälineitä käyttäen. Tukenasi esimiestyössä ovat mahtavat kollegat sekä joukko monia muita ammattilaisia. 

Kelpoisuusehtona viransijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhuollon ammattitehtävissä sekä ylempi korkeakoulututkinto.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Viransijaisuudessa on koeaika.

Kysy lisätietoja ylihoitaja Hanna Piiroinen, hanna.piiroinen@siunsote.fi, 013 330 9607.

Jätä sähköinen hakemus. 

Joensuussa 14.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Osaamisalue: