TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Pohjois-Karjan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Siun sotessa on haettavana 9.9.2019 mennessä PALVELUESIMIEHEN virka, Heinävesi

Palveluesimies toimii lähiesimiehenä vastaten työyksikön toiminnan ja prosessien kehittämisestä, henkilöstöjohtamisesta sekä talouden hallinnasta. Virkatehtäviin sisältyy myös käytännön hoitotyötä. Palveluasumisen yksikkö Lehmuskodilla on 21 asiakaspaikkaa ja tehostetun palveluasumisen yksikkö Pihlajakodilla on 34 asiakaspaikkaa. Henkilöstöä on yhteensä 32.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistus sekä lupa toimia terveydenhuollon/sosiaalihuollon ammattitehtävissä sekä ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä halua ja kykyä hoitotyön kehittämiseen. Tehtävä edellyttää kykyä hallita kokonaisuuksia sekä halua ja rohkeutta uudistua ja vastata tulevaisuuden haasteisiin. 

Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siinä on kuuden (6) kuukauden koeaika. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja ikäihmisten läntisen alueen palvelujohtaja Leena Laaninen p. 013 330 8263, leena.laaninen@siunsote.fi ja toimialajohtaja Eija Rieppo p. 013 330 4510, eija.rieppo@siunsote.fi.

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 21.8.2019

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 

Osaamisalue: