TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Siun sotessa on haettavana 22.6.2020 mennessä PALVELUPÄÄLLIKÖN virka 

Palvelupäällikön virka sijoittuu ikäihmisten palveluiden toimialueelle, eteläisen alueen kotihoidossa (Ilomantsi, Kitee, Rääkkylä ja Tohmajärvi).

Olisiko sinusta kotihoidon promoottoriksi?

Kotihoidon palvelupäällikkönä luotsaat alueen kotihoitoa tähtijoukkueeksi yhdessä kotihoidon palveluesimiesten kanssa. Palvelupäällikkönä vastaat alueen kotihoidon palvelujen suunnittelusta ja johtamisesta, henkilöstöstä, taloudesta ja kehittämisestä. Kuulut alueen johtotiimiin asumispalvelupäällikön ja palvelujohtajan kanssa sekä toimit tiiviissä yhteistyössä erityisesti ikäihmisten toimialueen kolmen kotihoidon päällikön kanssa.  Tehtäviisi liitetään osaamisesi huomioiden myös vastuutehtäviä ikäihmisten palveluissa koko Siun soten alueella. 

Kelpoisuusehtona virkaan on ylempi korkeakoulututkinto. Eduksesi luetaan kokemus johtamisesta ja esimiestyöstä, sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntemus, tiedolla johtamisen ja kehittämisen osaaminen. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakaslähtöistä ajattelua, innostavaa ja sparraavaa työskentelytapaa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Virka täytetään 1.8.2020. Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Mikäli kuvaus kolahti ja kiinnostuit, niin kysythän lisää:

  • Ikäihmisten palveluiden toimialuejohtaja Eija Rieppo, eija.rieppo@siunsote.fi, 013 330 4510
  • Eteläisen alueen palvelujohtaja Kaisa-Mari Käyhkö, kaisa-mari.kayhko@siunsote.fi, 013 330 7316 ja Pohjoisen alueen palvelujohtaja Hannele Komu, hannele.komu@siunsote.fi, 013 330  6692

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 13.5.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: ,