TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 28.9.2020 mennessä PROJEKTIASIANTUNTIJAN määräaikainen tehtävä

Lastensuojelun projektiasiantuntija työskentelee Itä- ja Keski-Suomen yhteisen LUMO – Lastensuojelun uudistaminen monialaisesti -hankkeen työntekijänä Siun sotessa. Lastensuojelun projektiasiantuntijana/kehittäjänä pääset mukaan uudistamaan monialaista yhteistyötä ja soveltamaan systeemistä toimintamallia. Vastaat kehittämistyön koordinoinnista sekä käytännön toteutuksesta. Työskentelet osana neljän maakunnan yhteistä hanketiimiä sekä osallistut asiantuntijoiden ja kehittämisverkostojen työhön. Työn sijoituspaikkana on Joensuu. Tehtävään sisältyy matkustamista pääasiassa Pohjois-Karjalan alueella ja lisäksi koko hankkeen toiminta-alueella (Etelä-Savo, Keski-Suomi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo). Auton käyttö on välttämätöntä. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon tässä haussa.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme lisäksi sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sosionomin tehtävissä tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Arvostamme systeemisen lastensuojelun tuntemusta ja vahvaa työkokemusta. Toiminta-alueen ja toimijaverkostojen tuntemus sekä viestinnän osaaminen ovat eduksi. Edellytämme lastensuojelun käytännön työn ja hankekehittämisen kokemusta.

Työ alkaa aikaisintaan 12.10.2020 (tai sopimuksen mukaan) ja kestää 31.12.2022 saakka. Rekrytoinnin toteutumisen ehtona on myönteinen rahoituspäätös LUMO – Lastensuojelun uudistaminen monialaisesti -hankkeelle (STM). Lisätietoa hankkeesta löydät Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen (ISO) sivuilta.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. 

Tehtävässä on koeaika. 

Lisätiedot Siun sote: Lastensuojelun erityisasiantuntija Esko Oikarinen 013 330 5454, esko.oikarinen@siunsote.fi ja/tai Palvelujohtaja Erja Nevalainen 013 330 5450, erja.nevalainen@siunsote.fi.

Koko hankkeen osalta lisätietoja antaa ISOn erityisasiantuntija Päivi Malinen, paivi.malinen@isonet.fi, 044-0246415.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 3.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 

Siun sotessa tunnemme työmme tavoitteet ja pidämme niitä tärkeinä. Olemme avoimia ja aktiivisia kehittämään ja ideoimaan uutta. 

Meillä on lupa kehittää!

Osaamisalue: