TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 4.10.2020 mennessä PROJEKTISUUNNITTELIJAN määräaikainen tehtävä, vastuualueena suun terveydenhuolto

Tehtävä sijoittuu kehittämisyksikköön ajalle 1.11.2020-31.12.2020. Projektisuunnittelija työskentelee Tulevaisuuden Sosiaali- ja terveyskeskushankkeessa, jolle on myönnetty hankerahoitus alustavasti vuoden 2022 loppuun saakka kuitenkin niin, että Sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa rahoituksen vuosittain. Rekrytointi on sidottu myönteiseen hankerahoituspäätökseen ja suunniteltu määräaikaisuus jatkuu vuoden 2021 loppuun saakka.

Projektisuunnittelija vastaa hankkeessa suun terveydenhuollon kehittämistavoitteiden mukaisesta työstä. Projektisuunnittelija toimii Tulevaisuuden sote-keskustiimissä vastaten omien osaprojektiensa operatiivisesta hoitamisesta koordinoiden osaprojektien tavoitteiden mukaista työskentelyä ja kehittämistoimenpiteitä.

Kelpoisuutena on korkeakoulututkinto. Edellytämme ajantasaista osaamista ja kokemusta suun terveydenhuollosta ja uusien toimintamallien käyttöönotosta. Lisäksi edellytämme yhteistyö- ja verkosto-osaamista, ryhmien ohjaamisen ja fasilitoinnin taitoja sekä kykyä omatoimiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan sujuvaa äidinkielen suullista ja kirjallista ilmaisukykyä. Aikaisempi kokemus kehittämis- ja projektityöstä katsotaan eduksi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. 

Työtehtävä täytetään 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Kysy lisätietoja projektipäällikkö Leena Suhonen, 013 330 4295, leena.suhonen@siunsote.fi.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 14.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 

Siun sotessa tunnemme työmme tavoitteet ja pidämme niitä tärkeinä. Olemme avoimia ja aktiivisia kehittämään ja ideoimaan uutta. 

Meillä on lupa kehittää! 

Osaamisalue: