TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 8.11.2020 mennessä PROJEKTISUUNNITTELIJAN määräaikainen tehtävä sote-rakenneuudistushankkeeseen, vastuualueena RAI-arviointivälineen käyttöönottoon liittyvät tehtävät.

Tehtävä sijoittuu kehittämisyksikköön ajalle 15.11.2020-31.12.2021. Projektisuunnittelija työskentelee Sote-rakenneuudistushankkeessa, jolle on myönnetty hankerahoitus vuoden 2021 loppuun saakka kuitenkin niin, että Sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa rahoituksen vuosittain. Rekrytointi on sidottu myönteiseen hankerahoituspäätökseen ja suunniteltu määräaikaisuus jatkuu vuoden 2021 loppuun saakka.

Projektisuunnittelija vastaa ikäihmisten palveluiden toimialueella tapahtuvasta RAI-arviointivälineen käyttöönottoon liittyvistä kehittämis- ja toteuttamistehtävistä. Hän vastaa operatiivisesta, RAI-arviointivälineen käyttöönottoon liittyvästä suunnittelusta, koordinoinnista ja toimeenpanosta. Projektisuunnittelija on osa sote-rakenneuudistushankkeen tiimiä, substanssiohjaus tapahtuu ikäihmisten palveluiden toimialueella.

Kelpoisuutena projektisuunnittelijan tehtävään on korkeakoulututkinto. Edellytämme ajantasaista osaamista ja kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollosta. Mikäli sinulla on kokemusta ja osaamista RAI-arviointivälineestä, katsotaan se sinulle eduksi. Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, verkosto-osaamista, organisointi- ja koordinointikykyä, ryhmien ohjaamisen ja fasilitoinnin taitoja sekä kykyä omatoimiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan sujuvaa äidinkielen suullista ja kirjallista ilmaisukykyä. Aikaisempi kokemus kehittämis- ja projektityöstä katsotaan eduksi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. 

Työtehtävä täytetään 15.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. 

Kysy lisätietoja projektipäällikkö Leena Suhonen, 013 330 4295, leena.suhonen@siunsote.fi tai palvelujohtaja Leena Laaninen, 013 330 8263, leena.laaninen@siunsote.fi.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 22.10.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 

Siun sotessa tunnemme työmme tavoitteet ja pidämme niitä tärkeinä. Olemme avoimia ja aktiivisia kehittämään ja ideoimaan uutta. 

Meillä on lupa kehittää! 

Osaamisalue: