Siun sote

Psykologi: lapsiperhepalvelut, Nurmes (ID4817)

  • Sijainti Valtimo
  • Julkaistu 01.11.2021, 12:54
  • Suljettu 01.12.2022, 0:47
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Psykologi: lapsiperhepalvelut, Nurmes (ID4817)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON 

Siun sotessa on haettavana 30.11.2022 mennessä PSYKOLOGIN virka  

Siun soten pohjoisella alueella, lapsiperhepalvelujen palvelutehtävässä, on haettavana psykologin virka. Virkaan haetaan ensisijaisesti psykologia, jonka työhön kuuluvat Nurmes-Valtimo alueen koulupsykologin mutta myös perheneuvolapsykologin ja alle kouluikäisten tutkimuksiin liittyvät tehtävät. 

Psykologin työskentelyn tarkempi sisältö suunnitellaan yhdessä muun työryhmän ja esimiehen kanssa huomioiden virkaan valittavan psykologin omat toiveet, mahdolliset lisäkoulutukset ja lapsiperhepalvelujen palvelutehtävän tarpeet huomioiden.

Psykologin työtehtäviin sisältyvät sovittavan tehtävänkuvan mukaisesti lasten ja nuorten tutkimukset ja hoitosuhteet sekä perheiden ohjaus, neuvonta ja tukeminen sekä tukitoimien suunnittelu yhdessä verkostojen kanssa. Psykologi toimii myös erilaisissa asiantuntijatehtävissä, kuten muiden lapsiperhepalvelujen ja varhaiskasvatuksen tukena sekä koulujen henkilöstön konsultaatioapuna. Verkostotyöskentely muiden lasten ja nuorten tukitahojen kanssa on olennainen osa virkatehtävää.

Lapsiperhepalvelujen palvelutehtävässä psykologilla on tukenaan moniammatillinen perhekeskustiimi, johon kuuluu lisäksesi psykologeja, perheterapeutti, johtava sosiaalityöntekijä ja sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaaja, koulukuraattori, perhetyöntekijä, ohjaaja sekä palvelusihteeri. Työryhmää täydentävät tärkeinä yhteistyötahoina nuorisopsykiatrian psykiatrinen sairaanhoitaja, lasten toimintaterapeutti sekä ostopalveluna toteutuvat erikoislääkärin vastaanotot. Työntekijällä on mahdollisuus työnohjaukseen, täydennyskoulutukseen sekä osittaiseen etätyöhön. 

Työyhteisössä pidetään tärkeänä asiakkaan arvostamista, yhteistyön sujuvuutta, toisten huomioimista, joustavuutta, itsenäistä työskentelyotetta, työn organisointikykyä ja hyviä dokumentointitaitoja.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia psykologin tehtävissä. Lisäksi arvostamme kasvatus- ja perheneuvolatyön erikoistumiskoulutusta, muuta kasvatus- ja perheneuvolatyöhön valmiuksia antavaa lisäkoulutusta tai työkokemusta lasten ja perheiden psyykkisten ja vuorovaikutukseen liittyvien ongelmien parissa. Hakijalta toivotaan perehtyneisyyttä lasten psykologisiin tutkimusmenetelmiin.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virka täytetään sopimuksen mukaan. 

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002). 

Tehtäväkohtainen palkka 3729,05 euroa/kk. Lisäksi maksamme Siun soten ulkopuoliselle hakijalle rekrytointilisää 500 euroa/kk, määräaikaisena 24kk ajan palvelusuhteen alkamisesta. Kysy lisää alla olevalta lisätietojen antajalta. 

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan vuoden 2022 syksyllä. 

Kysy lisätietoja johtava sosiaalityöntekijä Anne Kärnä, anne.karna@siunsote.fi p. 013 330 5401 tai palvelupäällikkö Sonja Hartikainen, sonja.hartikainen@siunsote.fi 013 330 5401

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 13.8.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Osaamisalue: