Siun sote

Sairaanhoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Nurmes (id6139)

  • Sijainti Valtimo
  • Julkaistu 26.04.2022, 8:00
  • Suljettu 15.08.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja: ikäihmisten asumispalvelut, Nurmes (id6139)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON – MEILLÄ TYÖT SUJUVAT

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen tehtävään.

Valtimon Kotorantaan tehostettuun palveluasumiseen. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan sopivan henkilön löytyessä.

Kotoranta on 30 paikkainen, pääasiassa ikäihmisten tehostettua palveluasumista tuottava yksikkö, jossa on kaksi kriisihuonetta tilapäistä hoivaa tarvitseville. Toimimme kahdessa eri kerroksessa neljässä eri ryhmäkodissa. Asukkaiden asumista tuetaan turvallisessa ympäristössä antamalla apua niissä toiminnoissa, joissa asukkaan omat kyvyt ja voimavarat eivät enää riitä. Voimavarojen aleneminen ja tehostetun palvelun tarve muodostuvat yleensä pitkälle edenneestä muistisairaudesta ja monista somaattisista sairauksista. Hoivakodissa työskennellään asukaslähtöisesti ja kaikilla vakiasukkailla on oma hoitaja. Tällä hetkellä yksikössämme työskentelee lähihoitajien ja hoiva-avustajien lisäksi sairaanhoitaja sekä palveluvastaava on myös tukena tehtävän hoitamisessa. Oletko sinä heidän tuleva työtoveri?

Tässä tehtävässä ei sairaanhoitajan tarvitse tehdä yövuoroa. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta myös päivätyöhön on mahdollisuus.

Hoivakodissamme hoidetaan asukkaita ympäri vuorokauden ja asukkaiden omat voimavarat huomioiden. Kaikissa toiminnoissa pyrimme huomioimaan asukkaiden itsemääräämisoikeuden ja tarpeen tavata heille läheisiä ihmisiä. Hoito- ja hoivatyön keskeisimpiä yhteistyökumppaneita ovatkin asiakkaan omaiset ja ystävät. 

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Hyvät tiimityötaidot ja halu kehittää omaa ja tiimin työtä sekä kokemus muistisairaan hoitotyöstä katsotaan eduksi.

Tehtäväkohtainen palkka on 2645,00 €/kk, ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen (SOTE -sopimus) mukaisesti. 

Siun soten organisaation ulkopuolelta rekrytoitaville maksamme tehtäväkohtaiseen palkkaan rekrytointilisää 20 % (määräaikaisesti, työsuhteen alkaessa 1.12.2021 – 31.5.2022):

  • Terveyskeskussairaalaan ja ikäihmisten asumispalveluihin 6 kuukauden ajan
  • 24/7 palveluihin 3 kuukauden ajan

Tuemme oman henkilöstömme jaksamista ja pyrimme vähentämään erikoissairaanhoidon kuormitusta vahvistamalla henkilöstöresurssejamme organisaatiomme ulkopuolelta tulevalla työvoimalla. Tavoitteena on purkaa 24/7 palveluiden alueelle ja erikoissairaanhoitoon pakkautuneen ikääntyneiden asumispalveluja vaativien asiakkaidemme hoitoketjua.  

Ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä, jolloin haku päätetään.

Kysy lisätietoja vs. palveluesimies Taina Hamunen, puh. 013 330 6628, taina.hamunen@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 26.4.2022.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Osaamisalue: