Base Henkilöstöpalvelut Oy

Rekrytointikonsultti

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 24.04.2023, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:55
  • 31.05.2024, 23:55

Rekrytointikonsultti

Rekrytointikonsultti, Base Henkilöstöpalvelut Oy, Espoo

Rekrytoinnin ammattilainen – tee askel Baselle

Base Henkilöstöpalvelut on todellinen henkilöstöalan kasvuyritys. Olemme osa Workteam Groupia, joka on henkilöstö ja palvelualan yhtiöihin sijoittava työelämäyhtiö.

Palava halumme on palvella sekä auttaa niin työnantajia kuin työntekijöitä. Kun osapuolet menestyvät, menestymme myös me. Työntekijöille tarjoamme vapauden löytää oma polkunsa, työnantajille tarjoamme apua ja ratkaisuja.

Visiomme on kasvaa valituilla toimialoilla Pohjoismaiden suurimmaksi toimijaksi.

Nyt etsimme Rekrytoinnin Tekijää Basen omiin riveihin.

Haluatko olla osa uskomatonta tarinaa?

Etsimme energistä ja innostuvaa rekrytointikonsulttia omiin riveihimme.

Asenne ratkaisee ja sinussa on oltava vahva halu saavuttaa tuloksia. Olet henkilö, joka nauttii olla ihmisten keskellä ja edessä sekä tavoittelet aina tuloksia.

Työpäiväsi koostuu erilaisista henkilöstöhallinnon prosesseista. Esimerkkinä työpaikkailmoituksien laatiminen eri kanaviin, työhistorian ja taustojen tarkistukset, työhakijoiden haastattelut ja valinnat. Hallitset myös monikanavaisen viestinnän, nautit tehdä onnistuneita henkilöstövalintoja asiakkaille. Nautit ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, ja osaat hyödyntää nykyaikaisia kommunikointivälineitä, kuten Teams ja Google Meets.

Soveltuvasta korkeakoulututkinnosta (esim. Tradenomi / KTM) on hyötyä, mutta se ei ole välttämätön. Puhut sujuvasti suomea ja englantia. Osaat pitää lankoja käsissäsi monella saralla, ja paineensietokykysi on rautaa. Et ole henkilö, joka säikähtää pienestä ja olet valmis myös joustamaan työajoissa. Osaat rakentaa luottamuksellisia kumppanuussuhteita asiakasyritysten kanssa ja luot heille aina parempia keinoja tehostaa omaa liiketoimintaansa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvuyrityksestä, motivoivan ja mukavat työkaverit, kannustavan ja kilpailukykyisen palkkauksen sekä toimialan parhaat työkalut.

Mikäli edellä mainitut osuvat sinuun, hae meille!

Lisätietoja antaa:

Anastasia Rantala

anastasia@base.fi https://base.fi/

Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Rantala, Anastasia
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: