TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 25.9.2019 mennessä PSYKOLOGIN määräaikainen tehtävä 

Haemme psykologia Siun soten aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluihin ajalle 1.10.2019 – 22.2.2020. Työtehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Kiteen ja Tohmajärven alueet.

Etsimme tehtävään liikkumaan luotua ja verkostoitumaan valmista psykologia. Tarjoamme kokeneen mielenterveys- ja päihdetyön ammattilaistiimin tuen sekä mahdollisuuden työnohjaukseen. Psykologeja palveluyksikössämme on kaikkiaan 11. 

Työ on terveysasemille integroituneiden mielenterveys- ja päihdepalveluiden perusterveydenhuollon tasoista psykologin työtä. Työtehtäviin kuuluvat psykologiset yksilö- ja ryhmäinterventiot, psykologiset tutkimukset ja konsultatiivinen työ. Työn kehittämiseen pääset itse vaikuttamaan. Perusperiaatteinamme on asiakaslähtöisyys, moniammatillisuus ja perhe- ja verkostokeskeisyys.  Työ toteutetaan useammilla alueilla maakunnassa, jonka vuoksi edellytämme ajokorttia. Mahdollistamme myös etätyöskentelyn. 

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia psykologin tehtävissä. Arvostamme kokemusta aikuisten parissa tehdystä mielenterveystyöstä ja kykyä palveluohjaukseen. 

Työsuhde alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.  Työtehtävässä on koeaika. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Kysy lisätietoja vastaava psykologi Maarit Hamunen  p. 013 330 7914

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 12.9.2019 

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 

Osaamisalue: