Siun sote

Ravitsemusterapeutti: Joensuu (id6503)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 09.08.2022, 11:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:50
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ravitsemusterapeutti: Joensuu (id6503)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 31.8.2022 mennessä RAVITSEMUSTERAPEUTIN tehtävä. 

Siun soten ravitsemusterapiayksikössä työskentelee kahdeksan ravitsemusterapeuttia. Työyhteisössämme huolehditaan toinen toisistamme ja autetaan työkaveria onnistumaan. Haemme mukavaan joukkoomme laillistettua ravitsemusterapeuttia vakinaiseen työsuhteeseen. Haussa huomioidaan myös opintojen loppuvaiheessa olevat ravitsemustieteen opiskelijat.

Haussa oleva tehtävä sijoittuu perusterveydenhuoltoon. Työtehtävät ovat pääosin Siun soten terveysasemille suuntautuvaa alueravitsemusterapeutin työtä yhdeksällä eri terveysasemalla.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Työn liikkuvan luonteen vuoksi tarvitaan B-ajokortti. Siun soten työntekijöiden käytössä on leasing-autoja työmatkoihin.

Ravitsemusterapeutin tehtäväkohtainen palkka Siun sotessa on 3287,94  €/kk. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Tehtävässä aloitus tapahtuu mahdollisimman pian ja siinä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 

Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävään haetaan sähköisesti. 

Kysythän tarvittaessa lisätietoja:

johtava ravitsemusterapeutti Mirja Huuskonen puh. 013 330 4175, mirja.huuskonen@siunsote.fi

Joensuussa 9.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Siun sote

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

 

Osaamisalue: