TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli kolme vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme Pohjois-Karjalan maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 10.11.2020 mennessä RESURSSILÄÄKÄRIN kaksi (2) virkaa. 

Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Käytettävissäsi on monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Resurssilääkäreiden työskentelyalueeseen kuuluu koko Siun soten alue kaikkina perusterveydenhuollon toimipisteineen. Työntekijän toimipaikkaa voidaan vaihtaa ilmoittamalla työntekijälle kahta (2) viikkoa aiemmin. Työ sisältää kaikki tavanomaiset perusterveydenhuollon lääkäritehtävät tarpeen mukaisesti. Työnkuva on vaihtelevaa sekä erittäin mielenkiintoista. 

Haemme Siun soten terveysasemille kahta (2) alueellista resurssilääkäriä. Kiertoalueet neuvotellaan yhdessä. 

Palkkaus on 10 070,18 €/kk. Noudatamme Lääkärisopimusta. Resurssilääkärin palkkauksessa on huomioitu työn liikkuva luonne.

 

Kelpoisuusehtona virkoihin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Työtehtävä edellyttää kokemusta terveyskeskuslääkärinä toimimisesta ja hyvää suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa. 

Virat täytetään sopimuksen mukaan. Viroissa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä antavat: ylilääkäri Tomi Kiiala tomi.kiiala@siunsote.fi p 013 330 7836 tai vs. palvelupäällikkö, avoterveydenhuollon ylilääkäri, Riitta Myyry  riitta.myyry@siunsote.fi p. 013 330 7589 

Virkoja haetaan sähköisesti.

Joensuussa 14.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: