VR Group Oyj

Raitiovaununkuljettaja

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 03.10.2022, 9:00
  • Suljettu 17.10.2022, 0:46
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Raitiovaununkuljettaja

Haluatko työskennellä takuulla ainutlaatuisessa työympäristössä keskellä kaupunkia? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja olet mahdollistamassa ilmastoystävällisemmän tavan liikkua ja liikuttaa kaupunkilaisia arjen matkoillaan. 

Liikennöinti laajenee syksyllä 2023, joten haemme VR:lle tulevia Tampereen Ratikan RAITIOVAUNUNKULJETTAJIA helmikuulla 2023 alkavaan oppisopimuskoulutukseen.  

Tarjoamme mahdollisuuden kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsopimukseen koulutuksen hyväksytysti suorittaneille. Mahdollisuus on myös osa-aikaiseen työsopimukseen, jolloin työskentely painottuisi kesä- ja muihin kiireaikoihin. Kesäaikana työskentely olisi kokoaikaista.

VR huolehtii Tampereen Ratikan sujuvasta liikennöinnistä osana raitiotieallianssia. Raitiovaununkuljettajana olet osa VR Kaupunkiliikennettä, joka huolehtii Tampereen Ratikan lisäksi myös bussiliikenteestä Tampereella ja pääkaupunkiseudulla yhdessä muiden liikennöitsijöiden kanssa.

Raitiovaununkuljettajana tehtäviisi kuuluu Tampereen Ratikan ajaminen.  Olet osa Tampereen joukkoliikenteen Nyssen palvelua ja vastaat matkustajien turvallisuudesta ja palvelusta sekä raitiovaunun kuljettamisesta turvallisesti, täsmällisesti ja mukavasti, aikataulun mukaan.  

Sinulla on 

  • tieliikenteen ajokortti (vähintään B)
  • toisen asteen koulutus (ammattitutkinto tai ylioppilastutkinto)
  • kykyä ja taitoa turvalliseen ja täsmälliseen ajamiseen
  • mahdollisuus ja soveltuvuus epäsäännölliseen vuorotyöhön
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • hyvä suomen kielen taito
  • raideliikenteen kuljettajilta edellytettävä terveydellinen soveltuvuus (TRAFICOM/81078/03.04.02.01/2019)

10 syytä valita meidät 

  1. Vaikutat työlläsi tuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen
  2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
  3. yli 9000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
  4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
  5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
  6. Olemme luotettava palkanmaksaja  
  7. Vapaata liikkumista Nyssen toimialueella ratikalla, busseilla ja junilla niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
  8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
  9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
  10. Modernit työvälineet ja työtilat 

Tekemisemme ytimessä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen.

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä ilmastoystävällisen joukkoliikenteen suunnannäyttäjä.

Kiinnostuitko? 

Hienoa! Jätä hakemus 16.10. mennessä oheisen linkin kautta.  Kaikki hakemukset käsitellään rekrytointijärjestelmän kautta. 

Kaipaatko lisätietoa? 

Lue lisää Tampereen Ratikan rekrysivulta >>

Jos jotain jäi vielä mielen päälle, voit kysyä lisätietoa: operatiivinen päällikkö Vesa Rauhala sähköpostitse vesa.rauhala@vr.fi tai puhelimitse 040 8630 256. Tule mukaan myös live-lähetykseemme Instagramissa (@vrmatkalla) keskiviikkona 5.10. klo 15.30 – 16.30 – kuulet lisää kuljettajan työstä ja voit esittää samalla kysymyksiä!

VR liikennöi Tampereen Ratikkaa osana liikennöintiallianssia

Tampereen Kaupunki, Tampereen Raitiotie Oy ja VR muodostavat allianssin, joka on suunnitellut ja toteuttanut yhdessä ratikan 9.8.2021 käynnistyneen liikennöinnin. 

Työnantajasi on VR Yhtymä Oyj ja työskentelet VR:n kaupunkiliikenteen organisaatiossa. Kaupunkiliikenteeseen kuuluu Tampereen Ratikan lisäksi bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Olemme osa VR-konsernia.

VR Group on monipuolinen, ilmastoystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa.

Tampereen Ratikan liikennöinti on osa VR Groupin toimintaa.  Ratikassa työskentelee tällä hetkellä noin sata raitiotieliikenteen ammattilaista.

Osaamisalue: