TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON! 

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 17.9.2019 mennessä kolme (3) RÖNTGENHOITAJAN TEHTÄVÄÄ

Kaksi röntgenhoitajan tehtävää on Kuvantamiskeskuksen radiologian yksikössä ja yksi röntgenhoitajan tehtävä on Syöpätautien ja sädehoidon poliklinikalla

Kuvantamiskeskuksen radiologian yksikössä röntgenhoitajan työtehtäviin kuuluu mm. natiivi-, magneetti-, tietokonetomografia-, mammografia- ja ultraäänitutkimuksia, sekä angio- ja läpivalaisututkimuksia toimenpiteineen. Kuvantamiskeskuksella on röntgentoimipisteitä myös maakunnan alueella. Teemme tiivistä yhteistyötä Siun Soten muiden yksiköiden, kuten Sydän- ja Vatsakeskuksen kanssa. Syksyn ja talven aikana tulee käyttöömme uusi magneettikuvaus- ja CT-kuvauslaite. Vuonna 2020 keväällä aloitamme uuden päivystysröntgenin toiminnan uusissa tiloissa Yhteispäivystyksen yhteydessä. Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä. 

Syöpätautien ja sädehoidon poliklinikalla tehtävämme on hoitaa aikuisten syöpäsairauksia. Potilaiden hoito on tiivistä moniammatillista yhteistyötä ja sisältää niin lääkehoitoa kuin ulkoista sädehoitoaMyös syövän hoitoon liittyvät kontrollikäynnit tapahtuvat vastaanotoillamme. Yksikössämme on kaksi sädehoitokonetta. Lineaarikiihdyttimet ovat vaihtumassa syksyn ja talven aikana. Sen myötä käytössämme tulee olemaan uudenaikaiset hoitokoneet ja päivitetyt hoitoon liittyvät ohjelmistot. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia röntgenhoitajan tehtävissä. 

Radiologian röntgenhoitajien tehtäviä täytettäessä, eduksi katsomme mahdollisen kokemuksen koronaariangiografiatyöskentelystä.

Syöpätautien ja sädehoidon poliklinikalla tehtävää täytettäessä hakijalle katsotaan eduksi kokemus sädehoitotyöstä sekä TrueBeamin ja Varianin Aria-käyttöjärjestelmän osaaminen.

Arvostamme  hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta, joustavuutta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Röntgenhoitajat työskentelevät tiiviissä moniammatillisessa yhteistyössä yksiköiden muiden ammattilaisten kanssa. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävissä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan.

Virkasuhteeseen valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja radiologian tehtävistä antavat osastonhoitaja Raija Puolakka, raija.puolakka@siunsote.fi, puhelin 013 330 3723 ja yh Satu Rantala satu.m.rantala@siunsote.fi puhelin 013 330 3131 

Lisätietoja Syöpätautien ja sädehoidon poliklinikan tehtävistä antavat osastonhoitaja Piia Hyttinen piia.hyttinen@siunsote.fi p. 0133303106 ja ylihoitaja Heli Karvinen heli.karvinen@siunsote.fi p. 0133303186

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 21.8.2019 

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: