Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon. Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Siun sotessa on haettavana 25.7.2018 mennessä SAIRAANHOITAJAN / LÄHIHOITAJAN sijaisuus

Sijaisuus sijoittuu Juuan kotihoitoon. Ikäihmisten toimialueen tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset palvelut ikäihmisille. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia ihmisläheisessä tehtävässä Juuan kotihoidon tiimeissä.

Sijaisuus on ajalle 30.7.2018–2.9.2018. Sijaisuus voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kotihoidossa työtä tehdään pääsääntöisesti ihmisten kodeissa, joten ihmisen yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen ja tärkeä osa työtä. Osaat tehdä myös joustavaa ja laadukasta yhteistyötä omaisten ja erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidossa tarvitset myös rohkeutta ja oma-aloitteisuutta, sillä jokainen päivä on erilainen ja haasteita riittää ratkaistavaksi päivittäin. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, innovatiivista kykyä kehittää toimintoja sekä aktiivista työotetta.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Tehtävässä on oltava ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Sijaisuus täytetään 30.7 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Lisätietoja antaa palveluesimies Tarja Sormunen p. 013 330 6572.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Joensuussa 12.7.2018

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: