TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKOON!

Pohjois-Karjan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Siun sotessa on haettavana 29.8.2019 mennessä SAIRAANHOITAJAN kaksi (2) sijaisuutta

Haemme sairaanhoitajia Pohjois-Karjalan keskussairaalaan Yhteispäivystykseen. Ensimmäinen sijaisuus on ajalle 19.8. – 30.11.2019 ja toinen sijaisuus ajalle 1.9. – 30.11.2019. Sijaisuudet täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä, jolloin haku päätetään.

Haemme aktiivista ja joustavaa ammattilaista, jolta edellytämme valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn sekä avointa asennetta ja halukkuutta kehittää asiakaspalvelua, työtä ja työyhteisöä. Työssä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. 

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää voimassaolevia lääkelupia.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävässä on koeaika. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Kysy lisätietoja palveluesimies Tiina Sinkkonen tiina.sinkkonen@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 16.8.2019

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: