TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 29.8.2019 mennessä SAIRAANHOITAJAN sijaisuus

Tämä sairaanhoitajan sijaisuus on Joensuu-Kontiolahti -alueen varahenkilöstöön, pitkiin sisseihin Enon tk-sairaalaan. Aloitus sijaisuudessa on mahdollisimman pian ja sijaisuus kestää 30.11.2019 saakka. Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löytyessä, jolloin haku päätetään.

Varahenkilöt eli sisäiset sijaiset eli sissit sijaistavat eri yksiköissä eripituisia poissaoloja. Sijaistarpeista riippuen sama henkilö voi siirtyä välillä pitkän sissin tehtäviin.

Lyhyet sissit tekevät lyhyitä, äkillisiä, yleensä 1-4 päivän pituisia, mutta alle kolme viikkoa kestäviä sijaisuuksia. Jokaiselle sissille on määritelty kotiosasto, jossa hän työskentelee jos hänellä ei ole varausta. Pitkät sissit sijaistavat yksikössä erilaisia pitkiä poissaoloja kuten vuosilomia, äitiyslomia jne. Henkilö voi olla pitkään samassa yksikössä ja hänen sijaisuuden tausta voi vaihdella. Pitkät sissit eivät vaihda työyhteisöä ja työpistettä päivittäin. 

Varahenkilönä sinulla on mahdollisuus hyödyntää ja kehittää osaamistasi monipuolisesti eri yksiköissä. Tehtävässä edellytetään joustavuutta, halua oppia uutta sekä kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta, vastuullista ja ihmisläheistä työotetta. 

Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, innovatiivista kykyä kehittää toimintoja, aktiivista- ja kuntouttavaa työotetta sekä kiinnostusta oman työnsä kehittämiseen. 

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus erilaisissa sairaanhoidon tehtävissä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Kysy lisätietoja palveluesimies Eira Temisevä eira.temiseva@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 9.8.2019 

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: