TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 1.9.2019 mennessä SAIRAANHOITAJAN vuorotteluvapaan sijaisuus

Pohjois-Karjalan keskussairaalassa Kirurgian vuodeosastolla 2G on haettavana sairaanhoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 2.9.2019 – 28.2.2020.

Työtehtäviin kuuluvat sairaanhoitajan mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät gastrokirurgisella, 33-paikkaisella vuodeosastolla. Vuodeosaston sisällä toimii myös 4-paikkainen valvontahuone. Työ on monipuolista ja laaja-alaista akuuttihoitoa. Sairaanhoitaja toimii yhtenä moniammatillisen työryhmän jäsenenä ja vastaa potilaiden kokonaisvaltaisesta sairaanhoidosta yhdessä työryhmän kanssa. 

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Arvostamme monipuolista operatiivisen hoitotyön osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen sekä valmiutta työskennellä myös muissa yksikössä. Lisäksi tehtävään valitun tulee täyttää vuorotteluvapaan ehdot.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkataTE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai

  • alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai

  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25- vuotias tai yli 55-vuotias

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. Työtehtävässä on  koeaika. 

Kysy lisätietoja palveluesimies Tiina Sinkkonen tiina.sinkkonen@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 12.8.2019 

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: