TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 14.6.2020 mennessä SAIRAANHOITAJAN sijaisuus

Haemme sairaanhoitajan sijaista Juuan kotihoitoon, sijaisuus alkaa 10.6. tai mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2020 asti.  Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, jolloin haku päätetään.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia sairaanhoitajan ihmisläheisessä tehtävässä Juuan kotihoidossa. Kotihoidossa teemme arvokasta ja laadukasta yhteistyötä omaisten sekä erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä. 

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Ajokortti välttämätön, oman auton käytön mahdollisuus.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävässä on  koeaika. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Kysy lisätietoja esimies Heli Väyrynen 013 330 4205, heli.vayrynen@siunsote.fi  tai Rekry@siunsote.fi.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 1.6.2020.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

 

Osaamisalue: