TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 31.10.2018 mennessä SAIRAANHOITAJAN sijaisuus, Juuka

Sairaanhoitajan sijaisuus on ajalle 8.10.2018 – 8.4.2019 ja sijoittuu Juuan kotihoitoon, tehostetun kotihoidon yksikköön.

Kelpoisuutena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Työtehtäviin kuuluu sairaanhoitajan mielenkiintoiset ja monipuoliset työt Juuan kunnan ja Kolin alueella. Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä. Sijaisuudessa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta.

Työyhteisöömme kuuluu vankan ammattitaidon omaavia sairaan- ja lähihoitajia. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Työ on itsenäistä ja todella vaihtelevaa. Omaa autoa käytetään siirtymisissä asiakkaan luota toisen luo, käytössä myös työnantajan omistama uusi auto.

Eduksi katsotaan aiempi työkokemus erilaisissa sairaanhoidon tehtävissä.

Sijaisuus täytetään 8.10.2018 tai heti sopivan hakijan löytyessä. Sijaisuudessa on koeaika.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Lisätietoja antaa kotihoidon palveluesimies Tarja Sormunen p. 013 330 6572

Sijaisuuteen haetaan sähköisesti.

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Joensuussa 16.10.2018

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: