TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 6.12.2020 mennessä SAIRAANHOITAJAN SIJAISUUS

Haemme sairaanhoitajaa Outokumpuun Hopeakuusen hoivakotiin. Haku päätetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Tehtäviin kuuluvat sairaanhoitajan tehtävät ikäihmisten asumispalveluissa. Haemme aktiivista ja joustavaa ammattilaista. Edellytämme valmiuksia sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn, ennakkoluulotonta asennetta ja halukkuutta kehittää työtä asumispalveluissa. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työyhteisötaidot ovat eduksesi kuntouttavan työotteen ohella. Työ on kaksivuorotyötä, pääsääntöisesti kuitenkin aamuvuoroa.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Kokemus sairaanhoitajan tehtävistä ja suoritetut lääkehoidon opinnot katsotaan eduksi. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Sijaisuus alkaa  14.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan ja siinä on koeaika.  

Kysy lisätietoja palveluesimies Marja-Liisa Väänänen,  marja-liisa.vaananen@siunsote.fi , 013 330 6109.

Jätä hakemus sähköisesti

Joensuussa 20.11.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Osaamisalue: