TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalassa, Pielisen länsirannalla sijaitseva Juuka on vajaan 5000 ihmisen kunta. Juuan vetonauloja voisi sanoa olevan valtakunnallisesti historiallinen Puu-Juuka, 11 erilaista luontokohdetta, monenlaiset käyntikohteet yrittäjineen sekä kädentaitajineen, loistava Pielinen, Paalasmaan saaristo sekä paikallisten, eri kylien, mökkiläisten ja muiden kulkijoiden osallistava yhteishenki, rennolla Pohjois-Karjalaisella otteella.

Juukaan muuttaminen on helppoa, sillä valikoimasta löytyy oman kodin paikkoja keskustan alueelta  sekä hieman syrjessämmäkin. Juuasta löytyy myös omakotirakentamiseen soveltuvia rantatontteja kuvankauniin Pielisen rannalta Nunnanlahden Kokkorinteeltä. Elä ihmeessä, muuta Juukaan!

Siun sotessa on haettavana 1.9.2019 mennessä SAIRAANHOITAJAN tehtävä

Sairaanhoitajan tehtävä sijoittuu Juuan tehostetun kotisairaanhoidon yksikköön.

Tehostetun kotisairaanhoidon työtehtäviin kuuluu monipuoliset sairaanhoidolliset tehtävät asiakkaan kotona tai yksikön vastaanotolla. Työtehtävät sisältävät muun muassa I.V. -hoitoja, injektiota, verikokeiden ottoja sekä haavahoitoja. Työ sisältää myös paljon asiakkaan voinnin ja palvelujen tarpeen arviointia. Työ on monipuolista, itsenäistä ja vastuullista. Työpäivät ovat vaihtelevia ja työntekijöiden itse suunnittelemia. Työ on vuorotyönluonteista jaksotyötä ja sijoittuu Juuan kunnan ja Kolin alueelle. 

Työyhteisöömme kuuluu vankan ammattitaidon omaavia sairaan- ja lähihoitajia. Tehostetun kotisairaanhoidon yksikkö koostuu neljästä sairaanhoitajasta, joka tekevät tiivistä yhteistyötä muiden kotihoidon yksiköiden, Juuan terveyskeskuksen ja pelastuslaitoksen kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Hakijalta edellytetään mahdollisuutta käyttää omaa autoa asiakaskäynneillä. Pääasiassa käytössä on kuitenkin työnantajan omistama auto.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus erilaisissa sairaanhoidon tehtävissä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja kotihoidon palveluesimies Tarja Sormunen puh. 013 330 6572.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 15.8.2019 

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: