Elisa Oyj

Myyjä Palvelupuotiin (Nokia)

  • Sijainti Nokia
  • Julkaistu 03.10.2022, 15:00
  • Suljettu 24.10.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myyjä Palvelupuotiin (Nokia)

Haemme palveluhenkistä myyjää Nokialle palvelupuotiin. Haluatko sinä auttaa asiakkaitamme löytämään heille oikeat ratkaisut ja mahdollistaa näin heille sujuvan työskentelyn, yhteydenpidon tärkeisiin ihmisiin, sekä viihtymisen palvelut?

Myyjän tehtävässä Elisalla olet keskeisessä roolissa tekemässä kanssaihmisten arjesta parempaa. Pääset auttamaan asiakkaita kasvokkain sekä selvittämään ja ratkomaan heidän ongelmiaan. Tarjoat juuri heidän tarpeisiinsa sopivia laadukkaita tuotteita ja palveluita, kuten puhelimia, liittymiä, tarvikkeita ja Elisa Viihdettä meidän laajasta valikoimasta tilanteen mukaan. Jokainen työpäiväsi on takuulla erilainen tarjoten erinomaisia mahdollisuuksia oppia uutta! 

Haemme myyjää vakituiseen tehtävään Palvelupuotiin Nokian K-Citymarkettiin:

  • Palvelupuodissa työskentelet vaihtelevissa vuoroissa arkisin ja lauantaisin puodin aukioloaikojen (ma-pe 10-19, la 10-18 ja su 12-16) mukaisesti 20-37,5 tuntia viikossa.

Työtuntisi räätälöimme sinun tilanteesi mukaan, joten hae rohkeasti meille etsit sitten kokoaikaista tehtävää tai osa-aikaista työtä muun elämän oheen! Pohjapalkkasi määräytyy ICT-alan TES:n mukaan (13,40€/h) ja meillä myyjät pääsevät kokemuksen ja osaamisen myötä keskimäärin 3000-3500€ kuukausiansioihin (ja huippumyyjät reilusti tätä korkeampiin ansioihin)! Koska asiakkaan paras on meille äärimmäisen tärkeää, me myymme vain sitä, mistä on oikeasti arvoa ja iloa. Bonusta maksammekin sinulle loistavan asiakaskokemuksen tuottamisesta.

Miksi valita meidät?

  • Meillä kehityt myynnin osaajana työporukassa, joka puhaltaa yhteen hiileen pitäen myös hauskaa töissä!
  • Tässä hommassa kykysi kohdata erilaisia ihmisiä ja kuunnella heitä sekä ratkaista ongelmia hioutuvat myös entisestään – ja näistä taidoista on elämässä hyötyä aina. 
  • Saat kattavan ja monipuolisen perehdytyksen tähän tehtävään, minkä lisäksi kannustavat esihenkilömme ovat tukenasi ja saatavillasi ihan arkipäiväisissä hetkissä silloin, kun tarvitset. 
  • Jatkuva parantaminen ja oppiminen ovat vahvasti läsnä toiminnassamme ja tuemme myös sinun oppimista ja kehittymistä.
  • Tarjoamme monia erinomaisia etuja, kuten puhelinedun, liikunta- ja kulttuuriedun, työsuhdepyöräedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, alennuksia liittymistä, palveluista ja yhteistyökumppaneilta, mahdollisuuden käyttää lomaosakkeita sekä kattavan työterveyshuollon!
  • Me ymmärrämme ja arvostamme sitä, että jokaisella elisalaisella on omannäköisensä tausta, perhe, harrastukset ja muu elämä – ja että työn tulee sopeutua elämän mukaan eikä päinvastoin.

Tutustu täältä lisää Elisaan ja elisalaisiin. Katso alta myyjämme Rabin ajatuksia myyntityöstä: 

Mitä etsimme?

Meillä Elisalla myyjät eivät asetu yhteen muottiin, sillä eiväthän asiakkaatkaan ole kaikki samanlaisia. Heitä yhdistää kuitenkin vahva palveluasenne: kuuntelemme asiakasta ja autamme häntä löytämään hänelle sopivimmat ratkaisut. Nämä asiat auttavat sinua pärjäämään tässä tehtävässä:  

  • Olet asiakaspalveluhenkinen ja helposti lähestyttävä – saat hyvää fiilistä asiakaskohtaamisista ja uskallat myös itse ottaa asiakkaaseen kontaktia
  • Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta myynnin parista, mutta se ei ole välttämätöntä 
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot – kanssasi on kiva asioida ja sinulla on pilkettä silmäkulmassa  
  • Haluat työskennellä kohti yhteisiä tavoitteita ja kehittyä myyjänä 
  • Työskentelet sujuvasti suomeksi, muu kielitaito lasketaan eduksi 
  • Olet täysi-ikäinen    

Vaikka aiempi kokemus myynnin tehtävistä katsotaan eduksi, ei sinun tarvitse olla valmis myyjä, vaan tärkeintä on aito halu kehittyä ja kasvaa tulevaisuuden myyjäksi – ja me tuemme sinua tässä!  

Huomioithan, että teetämme tehtävään valitulle henkilölle lain mukaisen suppean turvallisuusselvityksen, luottotietojen tarkastuksen sekä huumausainetestin ennen työsuhteen alkua.

Kiinnostuitko?  

Erinomaista! Hakuaika päättyy 23.10., mutta jätä hakemuksesi linkin kautta jo tänään, sillä etenemme jo hakuajalla potentiaalisten hakijoiden kanssa. Voit myös halutessasi lisätä hakemukseesi lyhyen videotervehdyksen.  

Jos sinulla on kysyttävää roolista, tiimistä tai Elisasta, niin myymäläpäällikko Juuso vastaa mielellään kysymyksiisi. Hänet tavoittaa sähköpostilla (juuso.salolahti(a)elisa.fi) ja puhelimitse (050 466 9020).

Osaamisalue: