TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 16.12.2020 mennessä SOSIAALIOHJAAJAN osa-aikainen (40%) sijaisuus

Haemme osa-aikaista (40 %, 15,3 h/vk) sosiaaliohjaajaa lapsiperheiden palveluihin eteläiselle alueelle ajalle 1.1.-31.5.2021. Työ sisältää koulukuraattorin työtä sekä lapsiperheiden palvelujen perhetyötä. 

Koulukuraattori tekee yksilökohtaista sekä yhteisöllistä oppilashuoltotyöstä oppilaitoksissa sekä aktiivista yhteistyötä perhekeskuksen, lastensuojelun ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Koulukuraattori edustaa sosiaalityön asiantuntemusta oppilashuollossa ja toimii tukena koulun kasvatustehtävässä. 

Lapsiperheiden palvelujen sosiaaliohjaaja tekee sosiaalihuoltolain mukaista sosiaaliohjausta ja perhetyötä lapsiperheissä. Työ on suunnitelmallista ja tavoitteellista perheiden hyvinvoinnin tukemista, voimavarojen vahvistamista ja arjenhallinnan lisäämistä. Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu palvelutarpeen arviointien ja asiakassuunnitelmien laatiminen. Varhaisen tuen sosiaaliohjaaja tekee tiivistä ja monialaista yhteistyötä mm. perhekeskuksen, lastensuojelun ja oppilaitosten kanssa asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Eteläisen alueen lapsiperheiden palvelujen tiimi on tiiviisti tukena molemmissa työtehtävissä. 

Kuraattorin työ kohdentuu Kiteellä Riverian ammattioppilaitoksella tehtävään työhön. Perhetyötä toteutetaan eteläisellä alueella (Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi). Työtehtävien hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. 

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosionomin tehtävissä. Kokemus ja perehtyneisyys koulukuraattorin työstä ja lapsiperheiden palveluissa tehtävästä työstä katsotaan eduksi. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävään valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Tehtävässä on koeaika. Työsuhde alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kysy lisätietoja johtava sosiaalityöntekijä Hanne-Mari Pöyhönen p. 013 3305857, hanne-mari.poyhonen@siunsote.fi.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 2.12.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

 

Osaamisalue: