Siun sote

Sosiaalityöntekijä: lastensuojelun avohuolto, Joensuu; määräaikainen (id6471)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 27.07.2022, 11:00
  • Suljettu 01.09.2022, 0:50
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaalityöntekijä: lastensuojelun avohuolto, Joensuu; määräaikainen (id6471)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Etsimme 31.8.2022 mennessä SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ sijaisuuteen ajalle 1.9.2022-14.2.2023, tai sopimuksen mukaan.

työyhteisöömme Siun soten perhe- ja sosiaalipalveluiden keskiselle alueelle lastensuojelun avohuoltoon. Keskisen alueen lastensuojelussa työskennellään Joensuun ja Kontiolahden alueella ja toimipiste sijaitsee Joensuun Vehkalahdella. Avohuollon yksikössämme on 4 alueellista tiimiä, joihin kuuluu sosiaalityöntekijöitä ja sosiaaliohjaajia.

Avohuollon sosiaalityöntekijä toimii lasten vastuusosiaalityöntekijänä, joka vastaa lapsen/perheen asiakassuunnitelman ja tukitoimien suunnittelusta, toteutuksesta sekä riittävyyden arvioinnista, kiireellisten sijoitusten toteuttamisesta ja huostaanoton valmistelusta. Palvelutarpeen arvioinnit tekee erillinen tiimi ja huostaanotettujen lasten asioista vastaavat sijaishuollon sosiaalityöntekijät.

Työ edellyttää:

  • hyvää paineensietokykyä,
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
  • hyviä valmiuksia pari-, tiimi- ja verkostotyöhön
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kirjallista ilmaisukykyä 

Eduksi katsotaan kokemus lastensuojelutyöstä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Määräaikaisesti voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun, Valviran ohjeen mukaisesti virka voidaan täyttää myös määräaikaisesti henkilöllä, joka on avoimessa yliopistossa suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot ja on ennen avoimen yliopiston opintoja suorittanut sosionomin tutkinnon tai sosiaalialalle soveltuvan ylemmän yliopistollisen tutkinnon.

Tehtäväkohtainen palkka on 3707,25 e/kk. 

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Ehdollisesti tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Lisätietoja antavat johtava sosiaalityöntekijä Reetta Frilander, reetta.frilander@siunsote.fi, p. 013 330 5915, Arja Salakka, arja.salakka@siunsote.fi, p. 013 330 9892 tai lastensuojelun palvelupäällikkö Maarit Haatanen, maarit.haatanen@siunsote.fi, p. 013 330 5377.

Haastatteluita voidaan järjestää hakuajan kuluessa. Viransijaisuus täytetään sopimuksen mukaan.

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 27.7.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Osaamisalue: