TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 28.10.2018 mennessä SOSIAALITYÖNTEKIJÄN sijaisuus, Joensuu

Haemme gerontologisen sosiaalityön tiimiimme Joensuuhun sosiaalityöntekijän sijaista ajalle 1.11.2018 – 28.2.2019.

Oletko Sinä hakemamme gerontologisen sosiaalityön asiantuntija, joka haluat tulla tehokkaaseen tiimimme työskentelemään kanssamme ja kehittämään Siun soten gerontologista sosiaalityötä?

Työn lähtökohtana on iäkkään asiakkaan yksilöllinen, itsemääräämisoikeutta kunnioittava ja asiakkaan erityistarpeet huomioiva ajattelutapa.

Gerontologisen sosiaalityöntekijän työ on erittäin vaihtelevaa ja monipuolista. Sosiaalityöntekijä hoitaa esim. vuokra-asumiseen liittyviä asioita, sosiaalisten ja taloudellisten asioiden selvittelyä sekä auttaa etuuksien hakemisessa. Sosiaalityöntekijä antaa myös ohjausta ja neuvontaa, selvittää ongelmatilanteita ja etsii ratkaisuvaihtoehtoja yhdessä asiakkaan ja omaisten, sekä muiden yhteistyötahojen kanssa.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Määräaikaiseen tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Eduksi katsotaan gerontologisen sosiaalityön opinnot ja työkokemus. Sijaisuuden hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Sijaisuudessa on koeaika.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Kaisa Rautiainen p. 013 330 7123 kaisa.rautiainen@siunsote.fi

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Joensuussa 11.10.2018

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: