TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 22.11.2020 mennessä ikäihmisten palveluissa gerontologisen SOSIAALITYÖNTEKIJÄN viransijaisuus ajalle 18.12.2020-30.10.2021

Hei, oletko Sinä se hakemamme gerontologisen sosiaalityön asiantuntija, joka haluat tulla tehokkaaseen tiimimme työskentelemään kanssamme ja kehittämään Siun soten gerontologista sosiaalityötä. Työntekijän tehtävät kohdistuvat ensisijaisesti Joensuun ja Kontiolahdelle, toimipiste on Joensuussa. 

Työn lähtökohtana on iäkkään asiakkaan yksilöllinen, itsemääräämisoikeutta kunnioittava ja asiakkaan erityistarpeet huomioiva ajattelutapa. Gerontologisen sosiaalityöntekijän työ on erittäin vaihtelevaa ja monipuolista. Sosiaalityöntekijä hoitaa esim. asiakkaan asumiseen liittyviä asioita, sosiaalisten ja taloudellisten asioiden selvittelyä, vastaten myös erityistä tukea tarvitsevien iäkkäiden henkilöiden palvelujen tarpeen selvittämisestä, suunnitelmista ja päätöksistä. Sosiaalityöntekijät tekevät tiivistä yhteistyötä eri ammattilaisten kanssa osallistuen erilaisiin työryhmiin tuoden sosiaalityöntekijän asiantuntijuuden. 

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Määräaikaisesti tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun. Jos virkaa ei saada muuten täytettyä, voidaan tehtävään valita myös sosionomi, jolloin tehtävä muokataan sosiaaliohjaajan tehtäväksi. Kelpoisuutena sosiaaliohjaajan tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosionomin tehtävissä. 

Työ edellyttää itseohjautuvuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä valmiuksia pari-, tiimi- ja verkostotyöhön. Jos Sinulla on gerontologisen sosiaalityön opintoja ja työkokemusta, ne katsotaan eduksesi valintaa tehtäessä. Onhan sinulla käytössä auto, koska sitä tarvitaan viranhoidossa. 

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3238,37 euroa. Työtehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. 

Virka täytetään 18.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan ja koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa palveluesimies Katri Tuulensola p. 013 330 9737, sähköposti katri.tuulensola@siunsote.fi

Joensuussa 28.10.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Osaamisalue: