TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana 5.10.2020 mennessä SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virka

Hei, oletko Sinä se hakemamme gerontologisen sosiaalityön asiantuntija, joka haluat tulla tehokkaaseen tiimimme työskentelemää kanssamme ja kehittämään Siun soten gerontologista sosiaalityötä? Työntekijä toimii ensisijaisesti Siun soten pohjoisen kuntien alueilla, mutta huomioimme myös hakijan alueeseen liittyvät toiveet. Sosiaalityöntekijän työpanosta voidaan tarvittaessa käyttää myös koko Siun soten alueella.

Työn lähtökohtana on iäkkään asiakkaan yksilöllinen, itsemääräämisoikeutta kunnioittava ja asiakkaan erityistarpeet huomioiva ajattelutapa. Gerontologisen sosiaalityöntekijän työ on erittäin vaihtelevaa ja monipuolista. Sosiaalityöntekijä hoitaa esim. vuokra-asumiseen liittyviä asioita, sosiaalisten ja taloudellisten asioiden selvittelyä. Sosiaalityöntekijä antaa myös ohjausta ja neuvontaa, selvittää ongelmatilanteita ja etsii ratkaisuvaihtoehtoja yhdessä asiakkaan ja omaisten sekä muiden yhteystyötahojen kanssa. 

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Määräaikaisesti tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun. Jos virkaa ei saada muuten täytettyä, voidaan tehtävään valita määräaikaisesti myös sosionomi, jolloin tehtäviä muokataan sosiaaliohjaajan tehtäväksi. Kelpoisuutena sosiaaliohjaajan tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosionomin tehtävissä.

Työ edellyttää itseohjautuvuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä valmiuksia pari-, tiimi- ja verkostotyöhön. Jos Sinulla on gerontologisen sosiaalityön opintoja ja työkokemusta, ne katsotaan eduksesi valintaa tehtäessä. Onhan sinulla käytössä auto, koska sitä tarvitaan viranhoidossa. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3238,37 euroa. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. 

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa. 

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virka täytetään sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja antaa Palvelujohtaja Marke Varis p. 013 330 7134, marke.varis@siunsote.fi tai Palveluesimies Katri Tuulensola p. 013 330 9737, katri.tuulensola@siunsote.fi.

Virkaan haetaan sähköisesti.
 
Joensuussa 21.9.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

 

Osaamisalue: