Siun sote

Suuhygienisti: suun terveys, Liperi (id6480)

  • Sijainti Ylämylly
  • Julkaistu 01.08.2022, 11:00
  • Suljettu 16.09.2022, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Suuhygienisti: suun terveys, Liperi (id6480)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sote kuntayhtymässä on haettavana 15.9.2022 mennessä suuhygienistin tehtävä 

Sinä ammattitaitoinen ja itsenäisestä työskentelystä pitävä suuhygienisti. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, antoisan ja uuteen kutsuvan työn Honkalampikeskuksen hammashoitolassa. Honkalampi-keskus on noin 400 työntekijän moniammatillinen sosiaali- ja vammaispalveluja tuottava osaamiskeskus. Suuhygienistinä työtehtäväsi ovat monipuoliset. Tehtäviisi kuuluu monipuolinen itsenäinen vastaanottotyö, hammaslääkärin työparina työskentely sekä vastaanoton toimintavalmiudesta ja muista hoitolan järjestelyistä huolehtiminen.
 Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kokemusta kehitysvammaisten kanssa toimimisesta ja kiinnostusta vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien käyttöön. Toivomme aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työnsä kehittämiseen. Työhön sisältyy yhteistyötä erityisryhmien asiantuntijapalveluiden kanssa ja työtä tehdään mm. puheterapeutin kanssa yhdessä. Suuhygienistin omassa työssä on käytettävissä avustava ohjaaja kolmena päivänä viikossa. 

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu suuhygienisti.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Tehtävään perehdytetään. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tehtäväkohtainen palkka on 2697,90 euroa/kuukaudessa + 10% tehtäväkohtainen lisä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE) mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa vs. ylihoitaja Ari Nokelainen, 013 330 7206, ari.p.nokelainen@siunsote.fi

 Tehtävään haetaan sähköisesti.  

 Joensuussa 1.8.2022

 Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Osaamisalue: