TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun soten kuntayhtymässä on haettavana 30.9.2020 mennessä SUUHYGIENISTIN sijaisuus 

Sijaisuus on Nurmeksen hammashuollossa ajalla 2.11.2020- 30.4.2021.

Työtehtäviin kuuluvat kliininen potilastyö vastaanotolla, ennaltaehkäisevä työ vastaanotolla sekä ryhmäterveyskasvatustuntien pitäminen sekä vanhusten hammashoidon järjestäminen yhteistyössä kotihoidon kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys. Suuhygienistin (AMK) -tutkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto. 

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työnsä kehittämiseen. 

Tehtävä täytetään 2.11.2020 tai sopimuksen mukaan. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Olemme savuton työpaikka

Lisätietoja tehtävästä antaa koordinoiva suuhygienisti Riitta Kukkonen  p. 013 330 7493 . (riitta.kukkonen@siunsote.fi ) 

Tehtävään haetaan sähköisesti.  

Joensuussa 1.9.2020 

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa

Osaamisalue: