TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 26.9.2019 mennessä TERVEYDENHOITAJAN sijaisuus

Haemme terveydenhoitajaa Joensuuhun opiskelija- ja kouluterveydenhuoltoon. Sijaisuus on ajalle 21.10. – 21.12.2019. Työssäkäyntialueena on Enon, Uimaharjun ja Louhiojan koulut.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aktiivista työotetta sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhoitajan tehtävissä. Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. Työtehtävässä on koeaika.

Kysy lisätietoja rekrytoinnin palveluesimies Eira Temisevä eira.temiseva@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti. 

Joensuussa 23.8.2019

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Osaamisalue: